ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ισπανικός τουρισμός: Σήμα στις επιχειρήσεις, που εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα




Tornos News - Ισπανικός τουρισμός: Σήμα στις επιχειρήσεις, που ...

Ένα ειδικό σήμα, που πιστοποιεί ότι οι επιχειρήσεις ακολουθούν τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Υγείας της χώρας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 στον τουριστικό τομέα χορηγεί η Ισπανία.
Tornos News - Ισπανικός τουρισμός: Σήμα στις επιχειρήσεις, που ...
Το σήμα είναι προσωπικό και μη μεταβιβάσιμο και πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο.Όπως δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Isabel Oliver η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια είναι καθοριστικοί παράγοντες αυτή τη στιγμή για την προσέλκυση τουριστών, γι αυτό και ο κεντρικός στόχος της στρατηγικής είναι να αναδείξει ότι η Ισπανία είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός.

 Το σήμα επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, που εφαρμόζουν σωστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα όχι μόνο για την προστασία των τουριστών, αλλά και για τους εργαζομένους τους και τους κατοίκους.Τα υγειονομικά πρωτόκολλα καταρτίστηκαν σε στενή συνεργασία με τον τουριστικό τομέα, τους κοινωνικούς εταίρους και τις περιφέρειες της Ισπανίας και εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας μετά από συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO).

Εν τω μεταξύ, η Ισπανία έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο για να καλωσορίσει τους Βρετανούς τουρίστες, που προβάλλοντας 10 λόγους (καιρός, γαστρονομία, πολιτισμός, ιστορία, τοπία, φιλοξενία κλπ) για τους οποίους αξίζει να επισκεφτούν την Ισπανία. Αυτά τα προτερήματα έφεραν το 2019 83 εκατ. τουρίστες.
https://www.tornosnews.gr/