ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Αναβάλλεται για τον Μάιο το International Hospitality Investment Forum




Αποτέλεσμα εικόνας για International Hospitality Investment Forum


Λόγω της παγκόσμιας ανησυχίας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού, η αμερικανική εταιρεία Questex ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει το International Hospitality Investment Forum, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο επενδυτικό συνέδριο για τη φιλοξενία παγκοσμίως, το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο Βερολίνο.
Αποτέλεσμα εικόνας για International Hospitality Investment Forum
Τόσο το φόρουμ όσο και η παράλληλη εκδήλωση Adjacent Spaces @ IHIF μεταφέρονται για τις 4 Μαΐου 2020 στα ξενοδοχεία InterContinental Hotel και Pullman αντίστοιχα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Η υγεία και η ασφάλεια των παρευρισκομένων μας είναι υψίστης σημασίας για την Questex. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους βασικούς μας εταίρους, τους χορηγούς και τους εκπροσώπους μας και έχει καταστεί σαφές ότι η πιο συνετή δράση για εμάς είναι να αναβάλουμε την εκδήλωση», αναφέρει η αμερικανική εταιρεία.
«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, καθώς πολλοί μας ζητούσαν να προχωρήσουμε με τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Τελικά προέχει η υγεία και η ασφάλεια των μελών της κοινότητάς μας και αυτή θα είναι πάντα η κατευθυντήρια αρχή που οδηγεί την επιχείρησή μας», δήλωσε ο Paul Miller, Διευθύνων Σύμβουλος της Questex.
«Λυπόμαστε που απογοητεύσαμε τους αντιπροσώπους μας, αλλά η ασφάλεια και η υγεία τους, καθώς επίσης και η υγεία των παρουσιαστών και του προσωπικού μας προηγούνται», σχολίασε ο Alexi Khajavi, διευθύνων σύμβουλος της EMEA.