ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Περιηγήσεις Guinness στο Δουβλίνο με όλα τα μυστικά, για τους λάτρεις της μπύρας




Αποτέλεσμα εικόνας για Guinness στο Δουβλίνο


Η κατανάλωση μιας Ιρλανδέζικης Guinness είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες μπύρας. Και δεν έχει τίποτα καλύτερο από το να την απολαύσετε στο Gravity Bar στην αποθήκη Guinness στο Δουβλίνο.

Αλλά πώς η Guinness είναι μία μπύρα τόσο ξεχωριστή; Οι απαντήσεις δίνονται σε μία περιήγηση στο ζυθοποιείο στο Δουβλίνο για ταξιδιώτες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της. Και το τι συμβαίνει “πίσω από τις πύλες” στο ζυθοποιείο Arthur Guinness στην Πύλη του Αγίου Ιακώβου στο Δουβλίνο.
Η Guinness έχει προσφέρει περιηγήσεις στο παρελθόν, αλλά όχι τόσο ολοκληρωμένες όσο αυτή. Με πάνω από 20 εκατομμύρια επισκέπτες, το εργοστάσιο αποτελεί το νούμερο ένα αξιοθέατο της Ιρλανδίας.


Αποτέλεσμα εικόνας για Guinness στο Δουβλίνο

Οι επισκέπτες τώρα, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μέρη που δεν ήταν ποτέ ανοιχτά στο κοινό και είχαν πρόσβαση μόνο οι εργαζόμενοι. Όπως το Roasthouse που ψήνεται το κριθάρι, το Brewhouse 4 με τις δεξαμενές και τα δοχεία ζύμωση και την ζώνη πειραματικής ζυθοποιίας Open Gate.


Αυτή η νέα εμπειρία που διαρκεί τρεις ώρες, μυεί τους επισκέπτες στη διαδικασία παρασκευής και ιστορίας της Guinness από το 1759 μέχρι σήμερα.
Οι επισκέπτες θα μάθουν επίσης πώς η διαδικασία της ζυθοποιίας στον τόπο έχει αλλάξει και εξελίχθηκε για αιώνες. Αυτό σημαίνει διαφορετικούς τύπους μπύρας, μεθόδους ζυθοποίησης, χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις στις οποίες παρασκευάστηκε και παρασκευάζεται μπύρα.
Η εμπειρία κορυφώνεται με μπύρα -περιορισμένης παραγωγής- και γευσιγνωσία φαγητού στο μπαρ του Arthur.