ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Η JETSTREAM Aviation Academy Επενδύει στην Ασφάλεια Πτήσεων





Επενδύοντας στον τομέα της Ασφάλειας Πτήσεων, η JETSTREAM Aviation Academy (JAA) συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο ISASI Athens Reachout 2020 - Accident and Incident Investigation Course που συνδιοργάνωσαν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, στην Αθήνα, η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων & Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ), η οποία αποτελεί τον επίσημο Eλληνικό φορέα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων και συμβάντων, και η Διεθνής Κοινότητα Διερευνητών Αεροπορικής Ασφάλειας (ISASI).

Τη JAA εκπροσώπησε ο Επικεφαλής Εκπαίδευσης της Ακαδημίας, κ. Κίμων Αυγερινός, ο οποίος παρέλαβε και το σχετικό πιστοποιητικό από τον Πρόεδρο της ΕΔΑΑΠ, κ. Αντώνιο Αθανασίου. «Η συμμετοχή μας στο σεμινάριο αυτό αντανακλά τη δέσμευση της JAA στην ασφάλεια πτήσεων και στη διεύρυνση της σχετικής γνώσης μας μέσα από την ανταλλαγή διδαγμάτων και εμπειριών με ορισμένους από τους πλέον έμπειρους ανά τον κόσμο διερευνητές αεροπορικών ατυχημάτων και ασφάλειας πτήσεων», δήλωσε ο κ. Αυγερινός.

Η JETSTREAM Aviation Academy αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Εγκεκριμένους Φορείς Αεροπορικής Εκπαίδευσης στη Νοτιονανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή, λειτουργώντας από το 2008, με έδρα την Αθήνα και το Ντουμπάι (ΗΑΕ). 

Παρέχει ένα πλήρες εύρος υπηρεσιών εκπαίδευσης και υποστήριξης σε αεροπορικές εταιρίες, υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, αεροπορικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, καθώς και σε ιδιώτες, μέσω επαγγελματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ικανοποιούν τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας πτήσεων.