ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ξενοδοχείο Voco ανοίγει η InterContinental σε Ντουμπάι




Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχείο Voco  σε Ντουμπάι

Ένα ξενοδοχείο Voco στο Ντουμπάι, είναι η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της InterContinental Hotels Group (IHG).
Το ξενοδοχείο, το οποίο ήταν στο παρελθόν το Nassima Royal Hotel, αναδιαμορφώθηκε Voco μετά την υπογραφή συμφωνίας διαχείρισης με την Acico Gulf Real Estate.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχείο Voco  σε Ντουμπάι
Τα 471 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια ανακαινίστηκαν πρόσφατα με μοντέρνα διακόσμηση, σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση.
Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα πρακτικό χώρο εργασίας και τέσσερις ορόφους αφιερωμένους σε συναντήσεις και εκδηλώσεις, με 21 αίθουσες συσκέψεων.
Η IHG ανακοίνωσε επίσης ότι το Voco Al Khobar πρόκειται να ανοίξει στη Σαουδική Αραβία φέτος. Η IHG σήμερα διαθέτει 92 ξενοδοχεία με έξι μάρκες στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Staybridge Suites και Voco, ενώ άλλα 36 πρόκειται να λειτουργήσουν στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.