ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

TUI Γερμανίας: Καλή εκκίνηση για το 2019- Η Ελλάδα στους δημοφιλείς προορισμούς και φέτος






Αποτέλεσμα εικόνας για TUI Γερμανίας: Καλή εκκίνηση για το 2019- Η Ελλάδα στους δημοφιλείς προορισμούς και φέτος

Ελλάδα και Ισπανία είναι ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών πελατών της TUI και φέτος, σε μια περίοδο κατά την οποία η Αίγυπτος και η Τουρκία καταγράφουν έκρηξη κρατήσεων.

Αυτό αναφέρει ο μεγάλος ευρωπαϊκός τουρ οπερέιτορ, αναφέροντας τα ελληνικά νησιά ως τον κύριο προορισμό των Γερμανών στη χώρα μας, καθώς και τις Βαλεαρίδες και τα Κανάρια στην Ισπανία.

Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει δύο νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην Κρήτη και την Κέρκυρα αντίστοιχα, ενώ και στην Ισπανία έχει διευρύνει την προσφορά του ιδιαίτερα για τις οικογένειες με το άνοιγμα 2 νέων ξενοδοχείων TUI Family στη Μαγιόρκα.

 Επιπλέον, για όσους αναζητούν πιο οικονομικές προσφορές διακοπών ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει τρία νέα Suneo clubs σε Ελλάδα και Ισπανία.Παραδοσιακά, οι ισχυρότεροι μήνες κρατήσεων είναι ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος και ήδη ο τουρ οπερέιτορ καταγράφει μια καλή εκκίνηση της σεζόν για το καλοκαίρι, επισημαίνει ο διευθυντής Τουρισμού της TUI Γερμανίας, Stefan Baumert.

 Η δημοφιλέστερη μορφή ταξιδίων για τους Γερμανούς πελάτες της TUI συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι να είναι τα αεροπορικά ταξίδια.Η Τουρκία καταγράφει ήδη τριψήφιο αριθμό κρατήσεων και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης των δημοφιλέστερων προορισμών.

 Η Αίγυπτος έχει τη μεγαλύτερη αύξηση ζήτησης, ενώ και η Κύπρος καταγράφει μεγάλη αύξηση κερδίζοντας προοδευτικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αγορά της Γερμανίας. Η TUI fly θα προσθέσει τη Λάρνακα στο πτητικό πρόγραμμα του 2019 με 20.000 θέσεις.

 Η TUI προσφέρει στην Κύπρο 7 ξενοδοχεία, εκ των οποίων 2 νέα TUI Sensimar για ενήλικες και ένα Best Family για οικογένειες. Επίσης αύξησης των προτιμήσεων των Γερμανών καταγράφει η TUI και για τα νησιά Cape Verde, την Κροατία και τη Γερμανία.

Παράλληλα, αυξάνεται περισσότερο από ποτέ η ζήτηση για διακοπές σε ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες, ιδιαίτερα από ζευγάρια που αναζητούν διακοπές ξεκούρασης για δύο.

 Γι’ αυτό το λόγο η TUI διευρύνει το πρόγραμμα ενηλίκων αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα στο σχέδιο των TUI Sensimar, με 12 νέα ξενοδοχεία. Η ζήτηση για εξατομικευμένες υπηρεσίες αυξάνεται. Ήδη, η Alexa μπορεί να βοηθά και να εμπνέει τους ταξιδιώτες για την προετοιμασία των διακοπών. Η ψηφιοποίηση καθιστά τις προσφορές ταξιδίων πιο προσωπικές βελτιώνοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες.