ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

H πρώτη vegan σουίτα του κόσμου, στο Hilton του Λονδίνου





H πρώτη vegan σουίτα του κόσμου, βρίσκεται στο Hilton Bankside του Λονδίνου. Η ξενοδοχειακή αλυσίδα για την δημιουργία της συνεργάστηκε με την Vegan Society.
Το δέρμα Pinatex – μια εναλλακτική λύση από φύλλα ανανά κυριαρχεί κεφαλάρι του κρεβατιού, σε όλα τα έπιπλα, ενώ και η κάρτα κλειδιού είναι φτιαγμένη από το ίδιο υλικό.
Η μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από ίνες τεμαχισμένου μπαμπού και η γέμιση τους είναι με φλοιό βιολογικού φαγόπυρου.
Αποτέλεσμα εικόνας για H vegan σουίτα στο Hilton του Λονδίνου
Το κομψό, συμπαγές γκρίζο δάπεδο έχει κατασκευαστεί με βιώσιμο μπαμπού Moso. Η σουίτα περιλαμβάνει χαλιά από βιολογικό βαμβάκι, ενώ η καρέκλα γραφείου και τα πουφ μαξιλάρια έχουν δημιουργηθεί με το δέρμα Pinatex.
Στο μπάνιο, η σουίτα παρέχει προϊόντα vegan ginseng και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως το καπάκι, το ντους και το κιτ νυχιών έχουν κατασκευαστεί με ανακυκλωμένα υλικά.
Το μίνι μπαρ προσφέρει μια ποικιλία τοπικών vegan σνακ, φρούτα, καρύδια και ενεργειακές μπάρες σε διάφορες γεύσεις.
Η σουίτα καθαρίζεται με προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
“Εδώ, στο Hilton London Bankside, ψάχνουμε πάντα τρόπους να καινοτομούμε και να φέρνουμε νέες εμπειρίες στους καλεσμένους μας, λέει ο James B. Clarke, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου.
Ο veganism δεν είναι μόνο μια τάση για φαγητό. Έχει γίνει μια επιλογή τρόπου ζωής για πολλούς και θέλουμε να είμαστε το πρώτο ξενοδοχείο που θα προσφέρει σε όσους ακολουθούν το φυτικό τρόπο ζωής την ευκαιρία της αυτής της εμπειρίας στο ξενοδοχείο”.