ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Νέα οχήματα εξυπηρέτησης επιβατών στο Χίθροου






Mε νέα ηλεκτρικά οχήματα Multimobby το Χίθροου του Λονδίνου βελτιώνει το…ταξίδι μέσα στο αεροδρόμιο.
Τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα πολλαπλών επιβατών -Multimobby- μπορούν να μεταφέρουν μέχρι επτά άτομα μέσω των τερματικών κτιρίων του αεροδρομίου γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
Παράλληλα ενισχύουν τις υπηρεσίες βοήθειας που παρέχονται στους επιβάτες με κινητικά προβλήματα ή άλλες αναπηρίες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα οχήματα εξυπηρέτησης επιβατών στο Χίθροου
Το Χίθροου είναι ο δεύτερος διεθνής επιβατικός αερολιμένα παγκοσμίως, ο οποίος το 2017 δέχτηκε περίπου 1,2 εκατομμύρια επιβάτες που χρειάστηκαν επιπλέον βοήθεια ή άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Δεδομένου του τεράστιου μεγέθους και της κλίμακας των τερματικών κτιρίων, οι επιβάτες αυτοί εκτιμούν την επιλογή να μεταφερθούν σε ειδικά οχήματα.
Το Multimobby είναι φιλικό προς τον χειριστή και τους επιβάτες, εξαιρετικά ευέλικτο και ταιριάζει στους ανελκυστήρες του Χίθροου.
Διαθέτει μπρος και πίσω σαρωτές λέιζερ που επιβραδύνουν αυτόματα και σταματούν το όχημα αν ανιχνεύσουν πιθανή σύγκρουση με άτομα ή αντικείμενα. Το όχημα σταματάει αυτόματα αν μια πόρτα ανοιχτεί κατά λάθος εν κινήσει