ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η AirAsia δημιουργεί φθηνό αερομεταφορέα στο Βιετνάμ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η AirAsia

Με τη Νοτιοανατολική Ασία να κινείται πέρα ​​από τον παράδεισο του backpacker, οι αναδυόμενες οικονομίες όπως το Βιετνάμ ανοίγουν νέους δρόμους για ευκαιρίες ταξιδιών.
Η AirAsia υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή της να δημιουργήσει έναν αερομεταφορέα χαμηλού κόστους στο Βιετνάμ με τοπικούς εταίρους. Το μνημόνιο υπογράφηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της AirAsia Group Tony Fernandes, τον βιετναμέζικο επιχειρηματία Tran Trong Kien που είναι διευθύνων σύμβουλος της Thien Minh Travel Joint Stock Company (TMG) και γενικός διευθυντής της Hai Au Aviation Joint Stock Company (HAA).
Η AirAsia εκμεταλλεύεται 141 πτήσεις με επιστροφή εβδομαδιαίως σε 13 δρομολόγια (μεταξύ των οποίων έξι μοναδικά δρομολόγια) που συνδέουν το Ανόι, το Χο Τσι Μινχ, το Ντα Νανγκ, το Να Τρανγκ και το Που Κουόκ με την Κουάλα Λουμπούρ, το Πενάνγκ και το Τζόχορ Μπαρού στη Μαλαισία, Μπανγκόκ και Τσιάνγκ Μάι στις Φιλιππίνες και έχει μεταφέρει 12 εκατομμύρια επιβάτες από και προς το Βιετνάμ από τότε που εισήλθε στην αγορά το 2005.