ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Νέα δωρεάν εφαρμογή για να ελέγχετε το μέγεθος των αποσκευών




Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα δωρεάν εφαρμογή για να ελέγχετε το μέγεθος των αποσκευών

Αγχώνεστε για το μέγεθος της χειραποσκευής; Τώρα πια τέλος. Μία νέα εφραμογή για κινητά της εταιρείας ταξιδιών της Ευρώπης eDreams, η ODIGEO θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σαρώσουν γρήγορα τις χειραποσκευές τους για να εξασφαλίσουν ότι ικανοποιούν τις απαιτήσεις μεγέθους των αεροπορικών εταιρειών.
Αυτή η νέα λειτουργία είναι πλήρως εξατομικευμένη, χρησιμοποιώντας αυτόματα τα στοιχεία αποσκευών από την κράτηση κάθε πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας.
Η δωρεάν υπηρεσία καλύπτει το 80% των πτήσεων που πωλούνται μέσω του eDreams ODIGEO και είναι επί του παρόντος διαθέσιμη σε συσκευές iOS με iOS 11 ή νεότερη έκδοση.
Αυτός ο ανιχνευτής επαυξημένης πραγματικότητας είναι μια άλλη προσθήκη στη σειρά των μοναδικών χαρακτηριστικών που προσφέρονται μέσω των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας eDreams ODIGEO σε όλες τις κορυφαίες μάρκες eDreams, GO Voyages, Opodo και Travellink.