ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τουρισμός περιπέτειας: Νέα προγράμματα στη γερμανική αγορά για Ελλάδα το 2019




Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρισμός περιπέτειας: Νέα προγράμματα στη γερμανική αγορά για Ελλάδα το 2019



Δώδεκα νέα ταξίδια προσφέρει στην Ελλάδα, την Ινδοκίνα και τον Παναμά το 2019 ο γερμανός σπεσιαλίστας στις διακοπές εξερεύνησης και περιπέτειας, Marco Polo Travel, στον νέο κατάλογο «Young Line Travel 2019» για ταξιδιώτες ηλικίας από 20 έως 35 ετών οι οποίοι επιθυμούν να ανακαλύψουν τον κόσμο.

Η Marco Polo Travel προσφέρει ταξίδια εξερεύνησης για κάθε γούστο σε μικρές ομάδες ταξιδιωτών, σε ιδιωτικά αυτοκίνητα με οδηγό ή με άλλους ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας.

Σε κάθε ταξίδι, υπάρχει οδηγός που δείχνει στους επισκέπτες τις πιο συναρπαστικές πλευρές του προορισμού ενώ οι πελάτες του αποκτούν εμπειρίες από ειδικές εκδηλώσεις.

Το 2019 θα προσφέρει 200 ταξίδια, εκ των οποίων τα 40 θα είναι νέα, σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαχωρισμένα σε 4 καταλόγους.

tornosnews.gr