ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Άδειες για δύο νέα ξενοδοχεία πολυτελείας σε Κω και Σαντορίνη




Αποτέλεσμα εικόνας για Άδειες για δύο νέα ξενοδοχεία πολυτελείας σε Κω και Σαντορίνη


Άδειες χορήγησαν οι αρμόδιες αρχές για την κατασκευή δύο νέων ξενοδοχείων πολυτελείας σε Κω και Σαντορίνη.Αποτέλεσμα εικόνας για Άδειες για δύο νέα ξενοδοχεία πολυτελείας σε Κω και Σαντορίνη

Αναλυτικά, η διεύθυνση υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Κω χορήγησε άδεια δόμησης για την κατασκευή νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων δυναμικότητας 100 κλινών ιδιοκτησίας της εταιρείας ΟΒΤΕ ΠΑΡΙΣΙΔΗΣ Α.Ε. στην περιοχή Ψαλίδι (Μύλος Λάππα).

Επίσης, η διεύθυνση υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Θήρας χορήγησε άδεια δόμησης για την ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων ιδιοκτησίας ΑΝΔΡΩΝΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. στην Οία της Σαντορίνης.