ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Yπηρεσία σύνδεσης easyJet και με άλλες αεροπορικές



Αποτέλεσμα εικόνας για Yπηρεσία σύνδεσης easyJet και με άλλες αεροπορικές

Μία νέα πλατφόρμα κρατήσεων την «Worldwide by easyJet», ανακοίνωσε η Βρετανική αεροπορική εταιρεία easyJet, που επιτρέπει στους πελάτες της να συνδεθούν πιο εύκολα σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και με άλλες αεροπορικές εταιρείες.
Η Easyjet, η Norwegian και η Westjet ενώνουν τις δυνάμεις και επιτρέπουν στους πελάτες τους να χρησιμοποιούν τις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους για να κάνουν κράτηση μεταξύ τους.
Τόσο η easyJet όσο και η Ryanair έχουν εδώ και καιρό εξετάσει τις λεγόμενες «πτήσεις τροφοδοσίας» για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες υποστηρίζοντας ότι το παράδειγμα θα πρέπει να ακολουθήσεουν και οι «παραδοσιακές» αεροπορικές εταιρείες.
Οι επιβάτες της easyJet θα μπορούν να αγοράζουν πτήσεις και άλλων αεροπορικών εταιρειών στη easyJet.com και θα μπορούν αρχικά να συνδεθούν με πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που παρέχονται από το Norwegian Air Shuttle και το WestJet και στο Gatwick χρησιμοποιώντας το σύστημα Gatwick Connect του αεροδρομίου.
«Είμαστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία θα είναι δημοφιλής στους πελάτες και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερους συνεργάτες στο άμεσο μέλλον» , δήλωσε ο Peter Duffy, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της easyJet.
Οπως ανακοίνωσε η easyJet η νέα αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται χωρίς πρόσθετο κόστος.
Η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με αεροπορικές στη Μέση Ανατολή και την Ασία για την ένταξή τους στην νέα υπηρεσία η οποία θα επεκταθεί και σε άλλα αεροδρόμια της Ευρώπης, όπως Μιλάνο, Γενεύη, Άμστερνταμ, Παρίσι και Βαρκελώνη.
Επιπλέον, από τον επόμενο μήνα, η ιστοσελίδα της easyJet θα πουλήσει και αυτόνομα εισιτήρια για λογαριασμό της Loganair.