ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Η Google αναβαθμίζει την αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Google αναβαθμίζει την αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων


Προκειμένου να καταστήσει ευκολότερη την εύρεση των τιμών για πτήσεις σ‘ένα ευρύ φάσμα ημερομηνιών, η Google πρόσθεσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές στο “Google Flights”. Ο χρήστης μπορεί να πατήσει στην επιλογή “Dates” για να δει ένα ημερολόγιο με τις φθηνότερες τιμές που επισημαίνονται με πράσινο χρώμα και τις ακριβότερες με κόκκινο χρώμα. Ή αν ακόμη γνωρίζει την εποχή που θέλει να ταξιδέψει, το γράφημα τιμών του επιτρέπει να δει πως η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Η Google πρόσθεσε επίσης νέες λειτουργίες για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν τις φθηνότερες ημερομηνίες για να κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο. Όταν επιλέγουν ημερομηνίες για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, θα δουν την τιμή ανά διανυκτέρευση στην προβολή του ημερολογίου - ή μπορούν να ελέγξουν τις αυξομειώσεις των τιμών σε ένα ξενοδοχείο με την πάροδο του χρόνου.

Τέλος, κατά τη διαδικασία επιλογής ενός ξενοδοχείου, οι χρήστες μπορούν να δουν τις τιμές των ξενοδοχείων σε ένα “χάρτη”, για να εντοπίσουν γρηγορότερα τις καλύτερες περιοχές και τα ξενοδοχεία τόσο για τις ανάγκες του προϋπολογισμού τους όσο και για τα ταξίδια τους. Επιπλέον, μπορούν να διαπιστώσουν έτσι ότι π.χ. ένα ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση από ένα μουσείο που τους ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο σε εξαιρετική τιμή.