ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με πλούσια δώρα από τη Lufthansa!


Το Πνεύμα των Χριστουγέννων έρχεται φέτος με τη Lufthansa στο κατάστημα iStorm στο Golden Hall! Στη λαμπερή εορταστική ατμόσφαιρα του γνωστού πολυκαταστήματος του Αμαρουσίου θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε και να διασκεδάσετε, κερδίζοντας πλούσια δώρα της Lufthansa και της iStorm, για εσάς και τους αγαπημένους σας.


Από τις 11 έως τις 22 Δεκεμβρίου, η Lufthansa και η iStorm, η μοναδική αλυσίδα Apple Premium Reseller στην Ελλάδα,σας καλούν να συμμετέχετε σε διαδραστικά παιχνίδια, να γνωρίσετε όλα τα applications της Lufthansa καθώς και τα προϊόντα της Apple και να κερδίσετε επί τόπου δώρα για όλη την οικογένεια. Στο ειδικό περίπτερο που θα υπάρχει έξω από το κατάστημα της iStorm στο Golden Hall για περισσότερες από 10 ημέρες, οι δύο αγαπημένες εταιρείες σκορπίζουν τη χαρά σε όλους τους επισκέπτες και μοιράζουν τα δώρα πριν την εκπνοή της χρονιάς!