ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η American Airlines στο Ελευθέριος Βενιζέλος


Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Υποδέχθηκε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά την πρώτη πτήση της American Airlines Φιλαδέλφεια - Αθήνα, η οποία μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με τη US Airways τον Οκτώβριο 2015, θα αποτελεί τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα στον κόσμο.

Οι πτήσεις της American Airlines θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και όχι μόνο κατά τους ‘παραδοσιακούς’ καλοκαιρινούς μήνες όπως τα προηγούμενα χρόνια.


Οι καθημερινές πτήσεις της American Airlines αυξάνουν τις επιλογές του επιβατικού κοινού προσφέροντας ανταπόκριση σε ολόκληρο το δίκτυο της Αμερικάνικης εταιρείας
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Α330 και θα αναχωρούν από την Αθήνα στις 11:20 (άφιξη από τη Φιλαδέλφεια: 09:05).