ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Διημερίδα για τον τουρισμό και την ανάπτυξη της Αιγιάλειας


Διημερίδα με τίτλο <<Τουρισμός και Ανάπτυξη: Πλεονεκτήματα και νέες προοπτικές για την Αιγιάλεια>> διοργανώνει η επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής στις 16 και 17 Ιανουαρίου στο «Πολυκέντρο» Πνευματικό Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς Αιγίου.
Την πρώτη ημέρα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, η εναρκτήρια εκδήλωση της διημερίδας, την έναρξη εργασιών της οποίας θα κηρύξει εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού, είναι αφιερωμένη σε θέματα εναλλακτικού τουρισμού και στις προοπτικές ανάπτυξης που διανοίγονται για την Αιγιάλεια, μέσα από την παρουσίαση σημαντικών εισηγήσεων για νέες μορφές τουρισμού όπως πολιτιστικός-αρχαιολογικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, θαλάσσιος τουρισμός, αγροτουρισμός, περιβαλλοντικός τουρισμός, γεωτουρισμός, από επιστήμονες και ειδικούς από την Αιγιάλεια, το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας.
Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, Σάββατο 17 Ιανουαρίου, περιλαμβάνει επισκέψεις-περιηγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία, αγροκτήματα της Αιγιάλειας και στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, στο πλαίσιο αυτοψίας των μελών της Επιτροπής και εμπειρογνωμόνων στους τομείς εναλλακτικού τουρισμού για την προώθηση δράσεων και πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Αιγιάλειας, με στόχο την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και την επακόλουθη οικονομική της αναβάθμιση.