ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 16 Αυγούστου 2025

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: 2 νέα προωθητικά βίντεο για την ακτοπλοΐα και το yachting

 

Σε μια στοχευμένη πρωτοβουλία ενίσχυσης του θαλάσσιου τουρισμού, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΝΕΕ) παρουσίασε δύο νέα βίντεο που αναδεικνύουν τον κομβικό ρόλο της ακτοπλοΐας και του yachting στην τουριστική ανάπτυξη και την εθνική οικονομία. Τα οπτικοακουστικά αυτά έργα εστιάζουν στην πολλαπλή συμβολή του θαλάσσιου τουρισμού, τόσο στην περιφερειακή ανάπτυξη όσο και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με τη δύναμη της εικόνας, τα βίντεο φιλοδοξούν να ευαισθητοποιήσουν φορείς, επιχειρήσεις και κοινό για τη στρατηγική σημασία της ελληνικής ναυτιλίας στο τουριστικό οικοσύστημα.

Το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος δηλώνει ανοιχτό σε κάθε πρόταση συνεργασίας που συμβάλλει στη θετική προβολή της ελληνικής ακτοπλοΐας και της θαλάσσιας οικονομίας, τονίζοντας τη σημασία της συλλογικής δράσης για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ τα video