ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε κορυφαίο προορισμό πολυτελείας για το Κουβέιτ

 

Με εντυπωσιακή προσέλευση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 16 Απριλίου, το Greek Luxury Tourism Workshop, της Tourism Media & Events, στο Κουβέιτ. 

Εκατοντάδες ραντεβού πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Κουβετιανών πρακτόρων και Ελλήνων συμμετεχόντων, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των πρώτων για την Ελλάδα ως προορισμό πολυτελούς τουρισμού και γαστρονομίας.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «St. Regis Kuwait», τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Κουβέιτ. 

Υπογραμμίζεται πως Κύριος Χορηγός του Greek Luxury Tourism Workshop ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και Τιμώμενη Περιφέρεια η Περιφέρεια Κρήτης. 

Χορηγοί ήταν το Mideast Travel Worldwide, το «Ελληνικό Πρωινό» και η Aegean Airlines. 

Το workshop τίμησε με την παρουσία του, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Κουβέιτ, κύριος Ιωάννης Πλώτας. 

Μετά το πέρας των B2B συναντήσεων, ακολούθησε παρουσίαση της τιμώμενης Περιφέρειας Κρήτης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης, Δρ. Κυριάκο Κώτσογλου και του Mideast Travel Worldwide, από τη Managing Director και επίσημη GSA της Kuwait Airways στην Ελλάδα, κα Κατερίνα Μούσμπε.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και πλήθος δημοσιογράφων και έγινε αναφορά σε σημαντικά μέσα ενημέρωσης του Κουβέιτ όπως το TimesKuwait, το Alqabas, το Aljarida και άλλα. 

Επίσης η εκδήλωση παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του Κουβέιτ.

Σημειώνεται ότι το επόμενο Greek Luxury Tourism Workshop, της Tourism Media & Events, για την προώθηση του τουρισμού πολυτελείας της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί, στο Κάιρο, την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο InterContinental Cairo Semiramis.