ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Επανέρχεται σε υβριδική μορφή η IT&CMA της Ασίας

 

Από τις 20-22 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί στην Μπανγκόκ τη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης η γνωστή έκθεση IT&CMA (Incentive Travel & Conventions, Meetings Asia), δια ζώσης με συμμετέχοντες από όλες τις χώρες, ενώ από τις 20-28 Σεπτεμβρίου η ίδια έκθεση θα λειτουργεί σε on line μορφή για εκείνους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα. Οι υβριδικές πλέον εκθέσεις είναι γεγονός και από ότι φαίνεται αυτός ο συνδυασμός θα επικρατήσει στο μέλλον μιας και προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Η επαναφορά των επιχειρηματικών συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, της δυνατότητας για συμμετοχή και networking, αλλά και η πρόσθετη δυνατότητα για εικονική δικτύωση είναι η φετινές καινοτομίες της έκθεσης δηλώνουν οι οργανωτές της IT&CMA.



Η έκθεση φέτος θα έχει πάνω από 250 εκθέτες και 350 προσκεκλημένους επισκέπτες, ενώ κατά την τριήμερη δια ζώσης εκδήλωση οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις προσωπικές τους συναντήσεις στα περίπτερα τους, να συμμετέχουν σε workshops, παρουσιάσεις, και εκδηλώσεις να δικτυώνονται με τους επιλεγμένους προσκεκλημένους επισκέπτες και φυσικά θα τους δοθεί η δυνατότητα για συμμετοχή σε μικρές εξορμήσεις πριν και μετά την έκθεση σε διάφορες περιοχές της Ταϊλάνδης.

Οι συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική έκθεση από τις 20-28 Σεπτεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από τη δια ζώσης εκδήλωση που θα γίνεται τις πρώτες μέρες στην Μπανγκόκ, και μετά θα μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερες ηχογραφημένες συνεδρίες, να δουν παρουσιάσεις από εταιρίες και προορισμούς, και να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν στοιχεία επικοινωνίας με εκθέτες αλλά και byuers.