ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Aίγυπτος: SMS με καλωσόρισμα για όλους τους ξένους τουρίστες – Ο ρόλος των πρέσβεων για τη τουριστική προώθηση

 

Το υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου εγκαινίασε μία υπηρεσία SMS κινητού τηλεφώνου για τους τουρίστες τη χώρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να προσεγγίσει άμεσα τους επισκέπτες και να διασφαλίσει την ασφάλεια τους μόλις φθάνουν στην Αίγυπτο.

Με τη συμβολή των φορέων κινητής τηλεφωνίας στην Αίγυπτο, η νέα υπηρεσία θα στέλνει ένα SMS καλωσορίσματος στους τουρίστες κατά την άφιξή τους και θα τους γνωστοποιεί τη τηλεφωνική γραμμή του υπουργείου Τουρισμού 19654 για τυχόν απορίες και παράπονα.

Η κίνηση αυτή έρχεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Τουρισμού και Αρχαιοτήτων και Επικοινωνίας. Επίσης, ο υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων κ. Κhaled el Anany επιβεβαίωσε τη σημασία του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου του και του υπουργείου Εξωτερικών για την προώθηση του τουρισμού στην Αίγυπτο. Κατά τη συνάντησή του με τους πρέσβεις της Αιγύπτου, ο κ. Anany μίλησε για τις βάσεις της στρατηγικής στα Μέσα Ενημέρωσης για την προώθηση του τουρισμού στην Αίγυπτο. Επίσης, ο  κ. Anany τόνισε τον ρόλο των πρέσβεων στην ανασύσταση των αρχείων τουρισμού και αρχαιοτήτων, ιδίως όσον αφορά την αποκατάσταση των αιγυπτιακών αρχαιοτήτων από το εξωτερικό και την οργάνωση τουριστικών ταξιδιών, καθώς και το άνοιγμα νέων οριζόντων συνεργασίας με περισσότερες χώρες. Το υπουργείο είναι πρόθυμο να παράσχει στους πρέσβεις όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες για να διευκολύνει την αποστολή τους, συμπλήρωσε ο υπουργός. 

www.tornosnews.gr