ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Κοινωνικός Τουρισμός 2020 – Αρχίζουν οι αιτήσεις



Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές ...

ΟΠΕΚΑ: Οι δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις – Η διαδικασία που ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις. 

Aπό σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στα ΚΕΠ όλης της χώρας οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής.


Θα πρέπει να προσκομίσουν:

1. Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση ΑΜΚΑ) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου (ΑΜ) ΟΓΑ