ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ειδησεις Εν Συντομία

Προσφορά υγειονομικού υλικού από την AHEPA Ελλάς προς το ΥΝΑΝΠ και το Λ.Σ.-.ΕΛ.ΑΚΤ

Υγειονομικό υλικό, προσφορά εκ μέρους της AHEPA Ελλάς (American-Hellenic Educational Progressive Association) για την κάλυψη αναγκών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρέλαβε o Αρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο του Υ.ΝΑ.Ν.Π..



Ο Στέλιος Χατζηιωάννου προσφέρει 5 εκ. λίρες σε όποιον παράσχει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία easyJet-Airbus

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, προτίθεται να προσφέρει αμοιβή έως £5.000.000 σε μετρητά (πέντε εκατομμύρια λίρες Αγγλίας) από την προσωπική του περιουσία, σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες που θα επιτρέψουν την ακύρωση της παραγγελίας 107 επιπλέον αεροσκαφών της Airbus από την εταιρεία easyJet με συνολικό κόστος £4.500.000.000 (4,5 δισεκατομμύρια λίρες), που η easyJet αδυνατεί να πληρώσει. Όποιος διαθέτει σχετικές πληροφορίες μπορεί να στείλει e-mail με πλήρη εμπιστευτικότητα στην ηλεκτρονική διεύθυνση easyJet-airbus-scandal@stelios.com και ο Sir Στέλιος θα αξιολογήσει τις πληροφορίες, όπως αναφέρεται.