ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Η Εβδομάδα Αγγλικού Τουρισμού γίνεται εικονική



English Tourism Week – National Awareness Days Events Calendar ...

Η ετήσια γιορτή της βιομηχανίας η Εβδομάδα Αγγλικού Τουρισμού (English Tourism Week) γίνεται εικονική -λόγω της πανδημίας- και θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 31 Μαΐου όπως ανακοίνωσε το VisitEngland.
“Η φετινή εικονική Εβδομάδα Αγγλικού Τουρισμού είναι αφιερωμένη στην προβολή και υποστήριξη της βιομηχανίας, καθώς και στην υποστήριξη των εκατομμυρίων ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν και στις εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που επηρεάστηκαν, υπογραμμίζει ο διευθυντής του VisitEngland Άντριου Στόουκς.
Η Εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στην προβολή της τουριστικής προσφοράς της Αγγλίας, πραγματοποιείται για να τονίσει την οικονομική σημασία και την αξία του τουρισμού για τις τοπικές οικονομίες.
Ο τουρισμός μπορεί να ανακάμψει για άλλη μια φορά και να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους και δυνατούς τομείς της βρετανικής οικονομίας”.
Το VisitEngland και οι τοπικοί προορισμοί ζητούν από βουλευτές, τοπικές αρχές, την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλους ενδιαφερόμενους να αναδείξουν τη σημασία του τουρισμού για την τοπική, περιφερειακή και εθνική οικονομία και να δεσμευτούν για την υποστήριξη και την ανάκαμψη του τομέα.
“Η Εβδομάδα Αγγλικού Τουρισμού αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η βιομηχανία στις τοπικές, περιφερειακές και εθνικές οικονομίες μας, στηρίζοντας θέσεις εργασίας και προσελκύοντας επενδύσεις, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Νάιτζελ Χάντλστον.
Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τη βιομηχανία και παρέχουμε υποστήριξη μέσω κυβερνητικού πακέτου για επιχειρήσεις και εργαζόμενους.
Ελπίζω ότι όλοι θα χρησιμοποιήσουν την Εβδομάδα Αγγλικού Τουρισμού για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν κράτηση για υπέροχες βρετανικές διακοπές μόλις αυτό καταστεί είναι ασφαλές”.
Το VisitEngland ζητά από τους βουλευτές να μοιραστούν φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στις σελίδες τους στα social media, από τους αγαπημένους τους προορισμούς διακοπών στην Αγγλία.