ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Κίνα: Το σχέδιο της Χαϊνάν για την επανεκκίνηση του τουρισμού





News - Tourism Today


Σε εφαρμογή έχει μπει τις τελευταίες ημέρες το σχέδιο της νησιωτικής επαρχίας Χαϊνάν στην Κίνα, που αποσκοπεί στην επανεκκίνηση του τουρισμού σε μία προσπάθεια να μειωθεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το σχέδιο περιλαμβάνει την υιοθέτηση 30 μέτρων σε έξι άξονες, συμπεριλαμβανομένων της οικονομικής στήριξης, της τόνωσης της ζήτησης και της προώθησης της περιοχής σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Liu Cheng, αναπληρωτής διευθυντής του επαρχιακού γραφείου τουρισμού, πολιτισμού, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και αθλητισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, θα διατεθούν από την τοπική κυβέρνηση τουλάχιστον 150 εκατ. γιουάν (περίπου 21 εκατ. δολάρια) για την υποστήριξη τουριστικών επιχειρήσεων.
Ταυτόχρονα, η επαρχία θα συνεχίσει να απλοποιεί τις διαδικασίες αφορολόγητων αγορών και να επεκτείνει τις πωλήσεις αφορολόγητων προϊόντων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το σχέδιο.
Το σχέδιο ισχύει για επτά είδη τουριστικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στη Χαϊνάν, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών γραφείων, τουριστικών αξιοθέατων, ξενοδοχείων και επιχειρήσεων κρουαζιέρας και γιοτ.
https://www.tourismtoday.gr/