ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Προώθηση της Ελλάδας στη Σκανδιναβία ως προορισμού για τουρισμό τρίτης ηλικίας





Αποτέλεσμα εικόνας για Προώθηση της Ελλάδας στη Σκανδιναβία ως προορισμού για τουρισμό τρίτης ηλικίας

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως προορισμού για διακοπές ατόμων τρίτης ηλικίας (senior citizen), θα παρουσιάσει η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας σε ειδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 29 Νοεμβρίου στη Στοκχόλμη και στις 15 Δεκεμβρίου στο Όσλο.

Στην κάθε εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 75 εκπρόσωποι κορυφαίων TOs, τουριστικών γραφείων, σημαντικών ΜΜΕ, καθώς και opinion leaders από τη Σουηδία και τη Νορβηγία αντίστοιχα, και στη διάρκειά τους θα προβληθούν οι δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας όλο το χρόνο σε άτομα της κατηγορίας αυτής, συνδυάζοντας τον ιαματικό τουρισμό και τον τουρισμό υγείας και ευεξίας με την ελληνική γαστρονομία, την οινική παράδοση (wine routes) και τον πολιτισμό σε όλες τις εκδοχές του.

Οι δύο εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας για την περίοδο Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019, η οποία υλοποιείται online και offline από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας στις αγορές της αρμοδιότητάς της για την προώθηση των εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας, αλλά και την ενίσχυση των προκρατήσεων για το 2020.