ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σύμπνοια Υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - νησιών Αιγαίου



Αποτέλεσμα εικόνας για Σύμπνοια Υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - νησιών Αιγαίου


Σε συνέντευξή του στο Radio North 98.0, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας δήλωσε ότι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα είναι ο πρώτος προορισμός με σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, ανέφερε ότι υπάρχει σύμπνοια με το Υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς ”ο αρμόδιος υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, αντιμετώπισε θετικά την πρόταση του Υπουργείου Τουρισμού” και ήδη δρομολογούνται ενέργειες για να μετουσιωθεί σε εφαρμοσμένη πολιτική αυτό το σχέδιο που ”θα αποτελέσει και εργαλείο τόνωσης του τουρισμού, σε ένα πλαίσιο συνδυασμένων μεταφορών”.

”Το ακριβές χρονοδιάγραμμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Αιγαίο που σε δεύτερη φάση προβλέπεται να επεκταθεί ως τα Δωδεκάνησα θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον”, πρόσθεσε ο κ. Κόνσολας.