ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Οι φετινές τάσεις στα ταξίδια πολυτελείας, από τη Virtuoso




Αποτέλεσμα εικόνας για Οι φετινές τάσεις στα ταξίδια πολυτελείας, από τη Virtuoso

Πιο εξατομικευμένα, λιγότερο τουριστικά και πιο τολμηρά, γίνονται πλέον τα ταξίδια πολυτελείας, σύμφωνα με την Virtuoso.
Αυτά φέτος εμπνέονται από την επιθυμία να γνωρίσουν οι ταξιδιώτες νέους προορισμούς με ασυνήθιστες εμπειρίες.
Η Virtuoso, πραγματοποίησε έρευνα αναλύοντας τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τους συμβούλους της σε περισσότερες από 50 χώρες σχετικά με τις επικείμενες τάσεις.
Και η έρευνα αποκάλυψε ότι οι πελάτες πολυτελείας επιθυμούν ένα ανώτερο επίπεδο μοναδικών εμπειριών.
Τα ταξιδιωτικά κίνητρα, η άνετη μεταφορά, τα μοναδικά καταλύματα, η περιπετειώδης αναψυχή και τα ηθικά ταξίδια είναι οι κορυφαίες πέντε πολυτελείς ταξιδιωτικές τάσεις.

Κίνητρα στα ταξίδια

Τα κοινωνικά μέσα επηρεάζουν άμεσα τα κίνητρα των καταναλωτών στα ταξίδια, σύμφωνα με τη Virtuoso.
Είναι σύνηθες για τους πελάτες να κάνουν κράτηση σε προορισμούς για τις δικές τους Instagrammable εικόνες. Πολλοί ταξιδιώτες επίσης κανονίζουν και σεμινάρια για να μυηθούν στην κουλτούρα του προορισμού που θα ταξιδέψουν.

Πολυτελής μετακίνηση

Τα ταξίδια σε πρώτη θέση στα αεροπλάνα είναι ένα από τα αγαπημένα για τους ταξιδιώτες πολυτελείας.
Επίσης οι γρήγορες VIP υπηρεσίες αεροδρομίων που ελαχιστοποιούν το άγχος κατά τη διάρκεια των layovers ή των τελωνειακών διαδικασιών.
Πολλοί ταξιδιώτες θέλουν να απολαμβάνουν ιδιωτικές μετακινήσεις με ελικόπτερα προς και από αεροδρόμια, πόλεις και νησιά.

Εξεζητημένη διαμονή

Τα μη παραδοσιακά καταλύματα αυξάνονται σε δημοτικότητα για τους ταξιδιώτες πολυτελείας.
Από τα σπίτια σε δένδρα έως τα ιγκλού, οι ταξιδιώτες ενδιαφέρονται να δουν τον κόσμο μέσα από μοναδικές προοπτικές διαμονής.

Ταξίδια περιπέτειας

Οι πολυτελείς ταξιδιώτες αναζητούν τις περιπέτειες. Ψάχνουν για εισιτήρια από  μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έως ιδιωτικές εκδρομές στο Βατικανό ή ραντεβού για να αγοράσουν είδη ένδυσης και τσάντες.

Ηθικά ταξίδια

Οι ταξιδιώτες πολυτελείας φέτος παρουσιάζουν επίσης ενδιαφέρον για εμπειρίες επικεντρωμένες στα ζώα. Όπως επισκέψεις σε εγκαταστάσεις προστασίας ζώων.