ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

H Βritish Airways, πρώτη αεροπορική που προσφέρει γυαλιά εικονικής πραγματικότητας εν πτήσει



Αποτέλεσμα εικόνας για H Βritish Airways, πρώτη αεροπορική που προσφέρει γυαλιά εικονικής πραγματικότητας εν πτήσει


Η British Airways γίνεται η πρώτη βρετανική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει γυαλιά εικονικής πραγματικότητας εν πτήσει.
Από σήμερα έως και το τέλος του έτους, οι επιβάτες πρώτης κατηγορίας σε επιλεγμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, πρός το Διεθνή Αερολιμένα της Νέας Υόρκης JFK, θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες, ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικά προγράμματα σε διαστάσεις 2D3D ή και 360 μοίρες.
Τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας από την εταιρείας δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να βυθιστούν σε μια τρισδιάστατη εμπειρία ανεξάρτητα από τη θέση τους στο αεροσκάφος.
Επιπλέον, η British Airways συνεργάζεται με ειδικούς επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα θεραπευτικών προγραμμάτων που συμπεριλαμβάνουν ηχο θεραπεία και διαλογισμό, ειδικά για επιβάτες που φοβούνται τα αεροπλάνα.
Η Sajida Ismail, επικεφαλής για την εισαγωγή του νέου προϊόντος δήλωσε ότι ψάχνουν συνεχώς τρόπους να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία του πελάτη, αναβαθμίζοντας τη διασκέδαση εν πτήσει και τα νέα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής.