ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία



Αποτέλεσμα εικόνας για Δράσεις τουριστικής προβολής σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία



Τα μοναδικά στοιχεία και οι εμπειρίες των προορισμών της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας αξιοποιούνται, μέσα από δράσεις τουριστικής προβολής που διοργανώνουν οι αντίστοιχες περιφέρειες.

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Κεντρική Μακεδονία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Φιλοξενία διαµορφωτών κοινής γνώµης & επαγγελµατιών του τουρισµού. Ξένων δημοσιογράφων και επαγγελµατιών του αγροδιατροφικού τοµέα (familiarization-fam trips)».
Με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά. Βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας –τιµής, συνολικού προϋπολογισµού 34.800 ευρώ, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Θεσσαλία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενέκρινε την παραγωγή βίντεο εικονικής πραγματικότητας VR-360 με θέμα τουριστικοί προορισμοί της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Πρόκειται για 10 βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360º 3D(VR Video 360), από διάφορα σημεία και αξιοθέατα του νομού Λάρισας, οργανωμένα σε τμήματα με συνολική διάρκεια τουλάχιστον 30 λεπ
τών της ώρας.