ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Η Cyprus Airways,το χειμώνα 2019-20 ,ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για Πράγα



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Cyprus Airways,το χειμώνα 2019-20 ,ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για Πράγα


Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων για το δρομολόγιο προς Πράγα για τη χειμερινή περίοδο που ξεκινά  στις 27 Οκτωβρίου 2019. Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Πράγας θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
“Η Πράγα αποδείχθηκε ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για την Κυπριακή αγορά και αποφασίσουμε να συνεχίσουμε το δρομολόγιο αυτό και το χειμώνα. Είναι ένα μαγευτικό μέρος, ιδανικό για διακοπές μικρής διάρκειας, ρομαντικές και οικογενειακές. Κάθε εποχή στην Πράγα έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και ο χειμώνας είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες εποχές” δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.
Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.