ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη με την διοίκηση της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού



Αποτέλεσμα εικόνας για Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη με την διοίκηση της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού


Με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε  η διοίκηση της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού.
Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης.
Εκ μέρους της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Παράσχος Τσαγκάρης πρόεδρος, Ευάγγελος Τσώκος αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μαγιάτης γενικός γραμματέας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ευάγγελος Σοφράς και Ιωάννης Μητσόπουλος.