ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Η Έλ. Κουντουρά στην Επιτροπή Τουρισμού – Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου





Αποτέλεσμα εικόνας για Η Έλ. Κουντουρά στην Επιτροπή Τουρισμού – Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου



Στην Επιτροπή Τουρισμού - Μεταφορών (TRAN) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τοποθετήθηκε η Έλενα Κουντουρά, πρώην υπουργός Τουρισμού και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC) ανακοίνωσε μέσω twitter ότι θα συνεργαστεί με την κα Κουντουρά για την προώθηση μίας ολοκληρωμένης ευρωπαϊκής πολιτικής, για τη βιώσιμη ανάπτυξη του ευρωπαϊκού τουρισμού.

Η πρώην υπουργός Τουρισμού έκανε αναδημοσίευση της ανάρτησης του Οργανισμού και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον WTTC και άλλους διεθνείς φορείς για μία μακρόχρονη στρατηγική και προγραμματισμό για τον ευρωπαϊκό τουρισμό.

Η κα Κουντουρά είχε βραβευθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ταξιδίων και Τουρισμού στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψή του στη Σεβίλλη της Ισπανίας, με το βραβείο “Global Champion 2019” για το έργο της στον τουρισμό και την επιτυχία της τουριστικής της στρατηγικής τον περασμένο Απρίλιο. Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός τιμήθηκε για την επιτυχημένη της στρατηγική που ανέδειξε την Ελλάδα σε κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο, επεκτείνοντας την τουριστική περίοδο, αναπτύσσοντας νέα θεματικά τουριστικά προϊόντα και προωθώντας δυναμικά νέους ελληνικούς προορισμούς. Το βραβείο είχε απονείμει στην κα Κουντουρά η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WTTC, Gloria Guevara και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού Ομίλου HiltonChris Nassetta.