ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Πτήσεις τσάρτερ προς Κρήτη και Ρόδο το 2020 από το αεροδρόμιο της Ερφούρτης







Αποτέλεσμα εικόνας για Πτήσεις τσάρτερ προς Κρήτη και Ρόδο το 2020 από το αεροδρόμιο της Ερφούρτης

Δυο προορισμούς στην Ελλάδα, την Κρήτη και τη Ρόδο, περιλαμβάνει για τη θερινή σεζόν του 2020 το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Corendon Europe από το αεροδρόμιο της Ερφούρτης. Όπως γράφει η εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου, τα δρομολόγια του αεροδρομίου της Ερφούρτης είχαν αποψιλωθεί μετά την πτώχευση της αεροπορικής εταιρίας Germania, αλλά τώρα επήλθε συμφωνία με την εταιρία Corendon Europe, η οποία προγραμμάτισε και πτήσεις τσάρτερ προς την Κρήτη και τη Ρόδο από τον Μάιο του 2020.

 Οι αναχωρήσεις για τα δύο νησιά προβλέπονται δύο φορές την εβδομάδα: Πέμπτη και Σάββατο.Το περιφερειακό αεροδρόμιο της Ερφούρτης, σημειώνει η Deutsche Welle, είναι το μόνο που εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις στο ανατολικογερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας.

 Οι πτήσεις προς την Ελλάδα αναμένεται να ενισχύσουν την κίνηση του αεροδρομίου, που είχε ατονήσει τα τελευταία χρόνια.Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα "από το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο της Θουριγγίας είχαν περάσει το 2018 περίπου 263.000 επιβάτες- κίνηση μειωμένη κατά 7,2% σε σχέση με το 2017. Για φέτος οι απώλειες αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς η υπό πτώχευση (αεροπορική εταιρία) Germania είχε αναλάβει το 70% των αναχωρήσεων".