ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η Hotelbeds αυξάνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της σε συνεργασία με την HotelRunner


Αποτέλεσμα εικόνας για Η Hotelbeds

Το Hotelbeds ανακοίνωσε συμφωνία συνεργασίας με το HotelRunner, μια πλατφόρμα διαχείρισης καναλιών πωλήσεων και ένα δίκτυο B2B για OTAs και ξενοδοχεία.
Με αυτήν την εταιρική σχέση, το HotelRunner θα βοηθήσει το Hotelbeds να αποκτήσει πρόσβαση σε σημαντικούς πρόσθετους εταίρους ξενοδοχείων παγκοσμίως, με ευρύτερη κάλυψη στην Τουρκία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία.
Παράλληλα το HotelRunner αυξάνει το πρόγραμμα συνεργασίας με 35.000 ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ενοικιαζόμενα καταλύματα που φτάνουν στους περισσότερους από 60.000 αγοραστές ταξιδιών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα κράτησης ξενοδοχείων – συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτορείων, ταξιδιωτικών πρακτόρων, αεροπορικών εταιρειών.
Οι συνεργάτες του HotelRunner θα επωφεληθούν από τις αυξημένες κρατήσεις από μη εγχώριες αγορές μέσω παγκόσμιων διαύλων διανομής του Hotelbeds που δημιουργούν κρατήσεις υψηλής αξίας με επισκέπτες που κατά μέσο όρο κάνουν κράτηση νωρίτερα, παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ξοδεύουν δύο φορές περισσότερο σε έναν προορισμό.