ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Σεξ στην παραλία: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές διακοπές





Αποτέλεσμα εικόνας για Σεξ στην παραλία: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές διακοπές

Μια νέα τάση ταξιδιωτών κατακτά τις παραλίες της Ευρώπης και λέγεται το σεξ στην παραλία.

Σε έρευνα που διενήργησε το κοινωνικό δίκτυο για άτομα με ερωτικό ενδιαφέρον, JOYclub, που μετρά πάνω από 3 εκατ. μέλη, σε δείγμα 10.000 ανδρών και γυναικών, αποκαλύπτεται ότι το 85,7% των ανδρών και το 76,1% των γυναικών έχει κανει σεξ στην παραλία κατά τη διάρκεια διακοπών γυμνιστών.

 Μάλιστα, για το 51,1% του δείγματος δήλωσαν ότι είναι απαραίτητο να δουν και τους δουν να προβαίνουν σε ερωτικές περιπτύξεις στην παραλία.

Το δημοφιλέστερο θέρετρο των ταξιδιωτών αυτών είναι το Naturist Village στο Cap d'Agde της Νότιας Γαλλίας, το οποίο συγκεντρώνει την υψηλή σεζόν 1,5 εκατ. επισκέπτες.

Επιπλέον, η ζήτηση της κοινότητας του JOYclub για σχετικές περιοχές αυξάνεται. Το 47,1% των ανδρών και το 25,3% των γυναικών σκοπεύουν να κάνουν γυμνισμό στις γαλλικές μεσογειακές ακτές τα επόμενα χρόνια.