ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η 3η GRecoACTE με τίτλο 'Άνεμοι Φιλίας και Πολιτισμού' στην Εύβοια






Αποτέλεσμα εικόνας για Η 3η GRecoACTE με τίτλο 'Άνεμοι Φιλίας και Πολιτισμού' στην Εύβοια

Η 3η GRecoACTE (Art and cultural tourism event) υπό τον τίτλο “Άνεμοι Φιλίας και Πολιτισμού”, είναι ένα ευρηματικό παράδειγμα συμμετοχικής εθνογραφίας στην Εύβοία, που, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ανοίγει νέες προοπτικές για τον πολιτιστικό τουρισμό συνδέοντας τη σύγχρονη τέχνη με την παράδοση.
 
Με διοργανωτή το κέντρο τέχνης SpVivArte και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Π.Ε.Ευβοίας, το Επιμελητήριο Ευβοίας και την Evia Island Κοιν.Σ.Επ, τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείου ΤουρισμούΥπουργείου ΠολιτισμούΕλληνικού Οργανισμού ΤουρισμούΕλληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCOΥπουργείου Πολιτισμού της ΤουρκίαςΣυνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων-HATTAΕλληνικό-ισπανικού ΕπιμελητηρίουΣυνδέσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, του Δήμου Καρύστου καθώς και των Πρεσβειών των χωρών που συμμετέχουν. Οι δράσεις γίνονται με την συνέργια πολλών φορέων και συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, ΕΡΤ3, STAR κεντρικής Ελλάδας, Πρώτο Πρόγραμμα, Ερασπορ.