ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΔΑΑ - 2 χρόνια Αθήνα - Σιγκαπούρη με Scoot!




Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΑ - 2 χρόνια Αθήνα - Σιγκαπούρη με Scoot!


Την  Πέμπτη 20 Ιουνίου, εορτάστηκε στον ανακαινισμένο δορυφορικό αεροσταθμό του αεροδρομίου Αθηνών η συμπλήρωση 2 χρόνων πτήσεων της εταιρείας Scoot στο δρομολόγιο Αθήνα – Σιγκαπούρη.

Η Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, είναι η μοναδική εταιρεία που συνδέει απευθείας τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα, η οποία αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό της, αλλά και την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης της εταιρείας.


Μερικά στοιχεία:


-Από την έναρξη των πτήσεων της Scoot στις 20 Ιουνίου 2017 έως σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει στο δρομολόγιο 150.000 επιβάτες. Οι περισσότεροι επισκέπτες της Αθήνας με τη Scootπροέρχονται από τη Σιγκαπούρη, την Ταιβάν, την Αυστραλία και την Ινδονησία.

- Η Scoot είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ασία και προσφέρει προσιτές τιμές για 60 προορισμούς στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού. Δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων ταξιδιωτών με τη Scoot είναι το Μπαλί, το Πουκέτ και το Σίδνεϊ.


- 2018: 79.055 επιβάτες, το οποίο είναι η καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σινγκαπούρη (προηγούμενο ρεκόρ – 66 χιλ το 2004)

- Κατά την κορύφωση της  θερινής περιόδου του 2019 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), η Scoot θα πραγματοποιεί 5 εβδομαδιαίες συχνότητες στο δρομολόγιο