ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Take Memories: Νέος οργανωτής πολυτελών ταξιδιών με πρόγραμμα και για Ελλάδα





Αποτέλεσμα εικόνας για Take Memories: Νέος οργανωτής πολυτελών ταξιδιών με πρόγραμμα και για Ελλάδα


Nέος οργανωτής πολυτελών διακοπών, με εξατομικευεμένες περιηγήσεις και με έμφαση σε κλασικούς πολυτελείς προορισμούς της Ανατολής, αλλά και την Ελλάδα, το Μαρόκο, τις Μαλδίβες και την Κολομβία, λανσάρεται στη γερμανική αγορά.

Η Takes Memories με έδρα στο Ντίσελντορφ υπόσχεται ευέλικτες και γρήγορες υπηρεσίες, σε ταξιδιώτες και τουριστικά γραφεία και σκοπεύει να μπει δυναμικά στις πωλήσεις τουριστικών γραφείων. 

Αναζητεί ισχυρούς συνεργάτες που θα εκπαιδεύσει, οι οποίοι επιθυμούν να συμβαδίσουν σε κοινό μονοπάτι με την εταιρία, δήλωσε ένας εκ των τριών ιδρυτών, Philip Eichkorn.

Η διαπραγμάτευση για τις προμήθειες γίνεται ανά περίπτωση, και για τα ξενοδοχεία προβλέπεται χαμηλότερη από τα ταξίδια με επιστροφή. 

www.tornosnews.gr