ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η Κέρκυρα έκλεψε την παράσταση στο 100% Hotel Workshop Tour


Αποτέλεσμα εικόνας για Η Κέρκυρα έκλεψε την παράσταση στο 100% Hotel Workshop Tour

Πάνω από 100 άτομα παρακολούθησαν τις εντυπωσιακές παρουσιάσεις του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα, αποδεικνύοντας την τάση αλλαγής στον δημοφιλή προορισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Κέρκυρα έκλεψε την παράσταση στο 100% Hotel Workshop Tour
Με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τους 100 και με τεράστιο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η τρίτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα. Η κατάμεστη αίθουσα του Corfu Palace υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την ομάδα του 100% Hotel Show όσο και το ενδιαφερόμενο κοινό, ενισχύοντας το μοναδικής αξίας εκπαιδευτικό σεμινάριο με την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece.
Η Κέρκυρα όμως εντυπωσίασε και τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, καθώς, εκτός από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, υπήρξε και σημαντική υποστήριξη από την τοπική επαγγελματική κοινότητα για την καλύτερη οργάνωση του Workshop. Χαρακτηριστική ήταν η άμεση ανταπόκριση της Ένωσης Ξενοδόχων, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και όλων των τοπικών μέσων, που στήριξαν επικοινωνιακά  το event, αλλά και τοπικών εταιρειών όπως το Corfu Palace και η Imperial Strom, καθώς και επαγγελματιών της περιοχής, όπως η Σπυριδούλα Ασωνίτου από τον Εξάντα, που ενίσχυσαν τη δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.