ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

'Zoe', η πρώτη εικονική προσωπική βοηθός σε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο





Αποτέλεσμα εικόνας για 'Zoe', η πρώτη εικονική προσωπική βοηθός σε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο


Η Cruiseway Travel, αντιπρόσωπος της MSC Cruises για την Ελλάδα, παρουσιάζει το κρουαζιερόπλοιο “MSC Bellissima”, το οποίο θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από την Άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο του 2019 και θα διαθέτει την πρώτη εικονική προσωπική βοηθό μέσα στην καμπίνα.

Η “Zoe”, όπως αναγράφεται στα αγγλικά το όνομά της, από την ελληνική λέξη “ζωή”, είναι η ‘προσωποποίηση’ της σύγχρονης τεχνολογίας που έχει ενσωματωθεί στο MSC Bellissima κάνοντάς το, το πιο καινοτόμο πλοίο που ταξιδεύει στις θάλασσες σήμερα. Η τεχνολογία αυτή διασυνδέει τους ταξιδιώτες με το πλήρωμα και το πλοίο, θέτοντας τον έλεγχο των διακοπών τους στα χέρια τους. 

“Απλά μιλάτε με την Zoe, λέγοντας ‘ΟΚ Zoe’ για να ξεκινήσει το σύστημα, και εκείνη θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Έτσι, η MSC Cruises καταφέρνει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο γρήγορης εξυπηρέτησης πελατών, μέσα στην άνεση της σουίτας σας και χάρη σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέτος οι αγαπημένοι πελάτες μας θα μπορούν να χαρούν αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα. Η Zoe απαντά σε κάθε τι που έχει να κάνει με το ταξίδι σας, σας καθοδηγεί στο πλοίο, σας κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια, και φτιάχνει το προσωπικό σας ημερολόγιο πάνω στο πλοίο” ανακοίνωσε η κα Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος της εταιρείας Cruiseway Travel.

Η Cruiseway Travel προσφέρει για ακόμα μια χρονιά ειδικά σχεδιασμένα δρομολόγια για την ελληνική αγορά, με αναχώρηση από Πειραιά. 

Δύο κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα δίνουν τη δυνατότητα επιβίβασης Ελλήνων από τον Πειραιά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2019 για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στην Αδριατική Θάλασσα. Φέτος, για πρώτη φορά, στα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruise θα καλωσορίζουν τους επιβάτες και θα μιλάνε ελληνικά.