ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

To Radisson Collection ανοίγει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Τουρκία

Αποτέλεσμα εικόνας για Radisson Collection Resort & Spa Bodrum


Στο Μπόντρουμ ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο Radisson Collection -κορυφαία μάρκα lifestyle- στην Τουρκία η Radisson Hospitality, μέρος του Radisson Hotel Group, το 2021.
Η νέα συμφωνία με την εταιρεία κατασκευής και φιλοξενίας της Τουρκίας Ant Aspat Yapı ve Turizm A.Ş. αυξάνει το χαρτοφυλάκιο του ομίλου στη χώρα σε 25 ξενοδοχεία και πάνω από 4.600 δωμάτια σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη.
Το Radisson Collection Resort & Spa Bodrum θα διαθέτει 120 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Αρχικά το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει με 80 δωμάτια σε πρώτη φάση και τα υπόλοιπα 40 δωμάτια ανοίγουν σε δεύτερη φάση, σε 12 μήνες αργότερα. Οι εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας θα περιλαμβάνουν ένα σπα που θα καλύπτει 1.150 τετραγωνικά μέτρα, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική αμμώδη παραλία.