ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Η Etihad Airways λέει “hola” στη Βαρκελώνη



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Etihad Airways στη Βαρκελώνη


Η Etihad Airways ξεκίνησε για πρώτη φορά χθες το πρωί, τις πρώτες πτήσεις της από το Αμπού Ντάμπι στην πρωτεύουσα της καταλανικής περιφέρειας της Ισπανίας, την Βαρκελώνη.
Η νέα διαδρομή θα λειτουργήσει αρχικά πέντε φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) με ένα Airbus A330-200 και τα δρομολόγια θα γίνουν καθημερινά από τις 31 Μαρτίου 2019.
Ο αριθμός των επισκεπτών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) στην Ισπανία αυξάνεται ραγδαία, χάρη εν μέρει στο πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης Σένγκεν για τους πολίτες των ΗΑΕ από το 2015, ενώ πόλο έλξης αποτελεί και η τουριστική υποδομή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.
“Η Etihad θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη διευκόλυνση και την ενίσχυση της ανάπτυξης του εμπορίου και του τουρισμού, ανάμεσα στα ΗΑΕ και την περιφέρειας της Καταλονίας”, δήλωσε ο Tony Douglas, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Etihad Aviation Group.