ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ιστοσελίδα στα ρωσικά από τον ΕΟΤ για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα





Αποτέλεσμα εικόνας για Ιστοσελίδα στα ρωσικά από τον ΕΟΤ για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα


Ποιες διαδρομές να διαλέξετε για το ταξίδι σας στην Ελλάδα το χειμώνα με τους φίλους ή με τον αγαπημένο σας, θα σας πει το νέο online site στα ρωσικά «Χειμώνας στην Ελλάδα».

 Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη ρωσική αγορά, αλλά πιο συχνά οι Ρώσοι ταξιδεύουν στη χώρα αυτή το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, μπορείτε να ταξιδεύετε στην Ελλάδα όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του χειμώνα. 

Το κλίμα το χειμώνα στην Ελλάδα είναι ήπιο και ηλιόλουστο. Στην Ελλάδα, ακόμη και το χειμώνα, στα νότια της χώρας έχει περίπου 10 βαθμούς Κελσίου. Επιπλέον, το ταξίδι στην Ελλάδα το χειμώνα είναι εξαιρετική ευκαιρία για να δείτε αξιοθέατα σε άνετο περιβάλλον, χωρίς πλήθη τουριστών και ουρές στην είσοδο, για να κάνετε υπέροχες φωτογραφίες. 

Για να μάθουν οι Ρώσοι ταξιδιώτες για όλη την ποικιλία των διαδρομών στην Ελλάδα, το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Ρωσίας και Κ.Α.Κ. προετοίμασε ένα ειδικό πρόγραμμα για την ζεστή, άγνωστη και τόσο κοντινή χειμερινή Ελλάδα: https://winter.greecelive.ru/ Για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στη χειμερινή Ελλάδα, οι Έλληνες ειδικοί προσφέρουν δύο σημεία αναχώρησης και δύο προορισμούς που εξαρτώνται από την ομάδα των ταξιδιωτών – ένα ρομαντικό ζευγάρι ή μια ομάδα φίλων.

 Έτσι, σε όσους πηγαίνουν στην Ελλάδα με τον αγαπημένο τους, συνιστούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους από την Αθήνα, όπου μπορούν να κάνουν πολλές selfie με το ροζ ηλιοβασίλεμα και με την Ακρόπολη. Για την ησυχία και την ηρεμία οι ταξιδιώτες πρέπει να πάνε στο Λουτράκι όπου μπορούν να κάνουν μπάνιο στο σπα ή να φάνε δίπλα στη θάλασσα. 

Εκείνοι που αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες πρέπει να πάνε στα διάσημα Μετέωρα ή στο Παρνασσό, εκείνοι που αγαπάνε τη φύση – στο Πήλιο, όπου σε ένα καφέ κάποιου χωριού μπορούν να ζεσταθούν με τσάι του βουνού και να δοκιμάσουν τοπικά γλυκά. 

Για το ειδύλλιο στη θάλασσα πρέπει να πάτε σε ένα από τα νησιά της Αττικής και εκείνους που θέλουν να νιώσουν την ατμόσφαιρα του αρχαίου ελληνικού θεάτρου, περιμένει η Πελοπόννησος. Η Ελλάδα θα είναι ενδιαφέρουσα και για όσους έρχονται εδώ το χειμώνα με φίλους. 

Μετά από την θορυβώδη βραδιά στο ροκ μπαρ ή το techno club της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να πάτε με φίλους στα Μετέωρα ή στα Λουτρά Πόζαρ, όπου υπάρχει ιαματικό λουτρό. Για να καταλάβετε γιατί είναι δημοφιλείς το Μακεδονικό Βασίλειο και η οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να κάνετε ταξίδι στη Βεργίνα, στο Μουσείο των Βασιλικών Τάφων. Όσοι ονειρεύονται να κάνουν ταξίδι στα βουνά, να πάνε στο Ζαγόρι και εκείνοι που αγαπάνε θάλασσα – στην Καβάλα. Κάθε διαδρομή στην Ελλάδα, λένε στον ΕΟΤ, θα είναι ενδιαφέρουσα, πλούσια με γεύσεις ελληνικής κουζίνας. Περισσότερα νέα, λεπτομέρειες και συμβουλές για ταξίδια στην Ελλάδα – στην ιστοσελίδα https://greecelive.ru