ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Διεθνής συνάντηση yachting και θαλάσσιου τουρισμού στη Μαρίνα Αλίμου





Αποτέλεσμα εικόνας για Διεθνής συνάντηση yachting και θαλάσσιου τουρισμού στη Μαρίνα Αλίμου



Μετά την επιτυχία του 1ου Yachting Festival και Θαλάσσιου Τουρισμού στη Μαρίνα Αλίμου ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του νέου φεστιβάλ του 2019, που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Απριλίου, στη Μαρίνα Αλίμου.

Την οργάνωση έχει αναλάβει η Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος). “Στόχος και των δυο μας είναι να αναδείξουμε το yachting, τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα. Παράλληλα, μέσα από τη μεγαλύτερη μαρίνα της Ελλάδας θα αναδείξουμε όλο το θαλάσσιο τουρισμό δίπλα και μέσα στη θάλασσα και με πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν”.

Στο 2ο Yachting Festival θα συμμετέχουν ξένες χώρες, ελληνικές και ξένες εταιρείες, καθώς και bloggers που ασχολούνται με το yachting και το θαλάσσιο τουρισμό. Γι’αυτόν το λόγο έγιναν ήδη επισκέψεις σε μεγάλες ξένες εκθέσεις, όπως στην έκθεση Yachting στις Κάννες και το Μονακό.
Αποτέλεσμα εικόνας για Διεθνής συνάντηση yachting και θαλάσσιου τουρισμού στη Μαρίνα Αλίμου

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, δήμοι, περιφέρειες, λιμενικά ταμεία και μαρίνες. Ακόμη, θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και bloggers, που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του yachting.

Τέλος, θα πραγματοποιούν δύο συνέδρια, το πρώτο με τίτλο “Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο - Τάσεις της αγοράς” και το δεύτερο με θέμα “Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα yachts”.

Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να περιλαμβάνει το μεγαλύτερο χώρο της Μαρίνας Αλίμου, με περίπτερα περιφερειακά, αλλά και τέντα πάνω από 2.000 τ.μ. Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικοί χώροι για φαγητό ποτό και διασκέδαση, με εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.