ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Σήμα Ποιότητας ¨Κρήτη¨ για το Cactus Royal και το εστιατόριο ¨Ελιά¨ από την Περιφέρεια Κρήτης











Το εστιατόριο Ελιά του Cactus Royal, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη, πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το σήμα ποιότητας ¨Κρητικής Κουζίνας¨ της Περιφέρειας Κρήτης. Πρόκειται για το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου το οποίο σερβίρει και φαγητά της κρητικής κουζίνας, παραδοσιακές συνταγές με πρώτες ύλες από την Κρήτη και ντόπιους προμηθευτές.

Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί τον τέταρτο πυλώνα στον οποίο στηρίζει και χαράζει η επιχείρηση την πολιτική της, επομένως μια τέτοια πιστοποίηση δημιουργεί οφέλη αφενός για τον πρωτογενή τομέα του νησιού και αφετέρου για την ίδια την επιχείρηση.
Το εστιατόριο ¨Ελιά¨ του Cactus Royal ελέγχθηκε από διαπιστευμένο φορέα του μητρώου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης τόσο για την νομιμότητα της λειτουργίας του, για την επάρκεια προσωπικού και την οργάνωση όσο και για την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας.