ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πως να αυξήσετε ακόλουθους στο Twitter









Αποτέλεσμα εικόνας για Πως να αυξήσετε ακόλουθους στο Twitter

Πέντε βέλτιστες πρακτικές από τους ειδικούς, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω του Twitter.
1. Σχολιάστε όπως και στην πραγματική ζωή
Διατυπώστε ειλικρινά την άποψη σας στα τιτιβίσματα και διαφοροποιηθείτε από αυτοματοποιημένες ή αντιγραμμένες και επικολλημένες απαντήσεις που είναι τόσο συχνές στο Twitter και το Instagram.
2. Προσοχή στην ώρα
Σχεδιάστε την ώρα της ημέρας για τις αναρτήσεις σας, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ζώνες ώρας. Ο χρόνος με τον οποίο δημοσιεύετε θα πρέπει να εξαρτάται από το κοινό-στόχο σας. Για παράδειγμα, αν η αγορά στόχος σας είναι η Κίνα ή οι ΗΠΑ, οι αναρτήσεις πρέπει να γίνονται σε ώρες…αιχμής αυτών των χωρών.
3. Δημοσιεύσεις με μέτρο
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα λογαριασμό που δημοσιεύει…1000 φορές την ημέρα  ή από ένα λογαριασμό που δεν έχει tweeted για ένα μήνα. Και στις δύο περιπτώσεις χάνεται η προσοχή του κοινού.
Το πόσο συχνά θα πρέπει να δημοσιεύσετε, εξαρτάται από τις δυνατότητές σας και την αγορά-στόχο σας. Μια γενική κατευθυντήρια γραμμή στο Twitter είναι να δημοσιεύσετε 1 έως 5 φορές την ημέρα.
4. Retweet 
Απλό αλλά αποτελεσματικό. Το Retweeting ή RT για συντομία σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε ελεύθερα πολύτιμο περιεχόμενο και να αυξήσετε την εμπλοκή σας.
5. Ακολουθήστε άλλους
Μην φοβάστε τον αριθμό όσων ακολουθείτε. Το Hootsuite (πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων) για παράδειγμα ακολουθεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια λογαριασμούς. Είναι ένας τρόπος να ενισχύσετε την εμπλοκή σας.

tourismtoday.gr