Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018
Η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου website «Traditional Cottages» που παρουσιάζει τα παραδοσιακά ξενοδοχεία Nakou Village και Koutsounari Traditional Cottages στην Ιεράπετρα Κρήτης. Το Traditional Cottages λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές, και μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική του, μεταφέρει στον χρήστη το concept των οικισμών και τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών.
Η ομάδα της Eyewide εργάστηκε με στόχο την εύκολη πλοήγηση του χρήστη. Μέσα από τα responsive websites, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις των θερέτρων, να ενημερωθεί για τον προορισμό, να μάθει για την ιστορία των οικισμών, καθώς και να οργανώσει τις διακοπές του.
Εκτός από την σχεδίαση του Traditional Cottages, η Eyewide ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής των ιστοδελίδων καθώς και τη συγγραφή – μετάφραση των κειμένων.

TRADITIONAL COTTAGES

Σε μια εποχή εντυπωσιασμού και υπερβολής, τα Nakou Village και Koutsounari Traditional Cottages προσφέρουν απλότητα και αυθεντικότητα, και καλούν τους επισκέπτες τους να ζήσουν εμπειρίες που διαρκούν μια ολόκληρη ζωή, στο ειδυλλιακό Κουτσουνάρι, στην Ιεράπετρα, Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου