ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Cunard: Κρουαζιέρες πολυτελείας σε δημοφιλή λιμάνια

Σε μερικά από τα πιο αγαπημένα λιμάνια του κόσμου, όπως η Ρώμη, το Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι και το Κέιπ Τάουν, θα ταξιδέψουν τους επιβάτες τους τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια Queen Mary 2 και Queen Victoria.
Η εταιρεία κρουαζιέρας προσφέρει στους επιβάτες της πακέτα που κυμαίνονται από τρεις έως τέσσερις ημέρες και προσφέρουν στους προορισμούς ένα μείγμα σε αξιοθέατα, πολιτιστικές δραστηριότητες και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία.
“Για πάνω από 178 χρόνια, οι επιβάτες ταξιδεύουν μαζί μας για να ανακαλύψουν διαφορετικούς πολιτισμούς και να εξερευνήσουν τον κόσμο”, δήλωσε ο Josh Leibowitz, ανώτερος αντιπρόεδρος της Cunard North America.
Φέτος είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να εξερευνήσουν προορισμούς σε μερικά από τα πιο δημοφιλή λιμάνια.”
tourismtoday.gr