ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Νέα τουριστικά έντυπα για το Δήμο Αγίου Νικολάου






Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα τουριστικά έντυπα για το Δήμο Αγίου Νικολάου

Έτοιμα είναι τα τρία νέα προωθητικά τουριστικά έντυπα του Δήμου Αγίου Νικολάου και αφορούν το «Θρησκευτικό Τουρισμό», τις «Παραλίες» και τις «Υπαίθριες Δραστηριότητες».
Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης, ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση των νέων εντύπων στους επισκέπτες ενώ το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο.
Τα νέα έντυπα κυκλοφόρησαν σε 5 γλώσσες, στην ελληνική, αγγλική, ρωσική, γερμανική και γαλλική. Το εξώφυλλο του κάθε εντύπου είναι λιτό, διαφορετικού χρώματος το καθένα. Μπορντό για το θρησκευτικό τουρισμό, σιέλ για τις παραλίες και πρασινωπό για τις υπαίθριες δραστηριότητες. Στο κέντρο τους υπάρχουν λογότυπα παρμένα από το νέο μεγάλο τετράγωνο λογότυπο του Δήμου, τα οποία παραπέμπουν στο θέμα του εντύπου. Καθένα διαθέτει χάρτη επάνω στον οποίο παρουσιάζονται τα μνημεία, οι διαδρομές και οι παραλίες.
Τα νέα έντυπα του Δήμου είναι καλά σχεδιασμένα, οι πληροφορίες που δίνουν είναι πολλές και σίγουρα θα βοηθήσουν στην προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στα όρια του Δήμου Αγίου Νικολάου. Τα φυλλάδια θα βοηθήσουν επίσης και στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου με απώτερο στόχο τους 12 μήνες τουρισμό.